Seepark 60
Kirchheim (Hessen, Duitsland)

Max 6 personen
3 slaapkamers

De omgeving

                                       

Seepark Kirchheim is gelegen in Hessen (Zuid Sauwerland) in het hart van Duitsland aan een stuwmeer en heeft 138 vakantie woningen en een hotel met 106 hotelkamers/apartementen.

Het prachtig gelegen park is gelegen in een bosrijke omgeving in het middelgebergte, rondom een 10 hectare groot stuwmeer. In een van de mooiste deelstaten van Duitsland.

Het centraal gelegen Hessische Berglandschap ligt tussen Sauwerland, de Vogelsgebegte en het Knullgebergte in een lang gestrekte mooie rustige groengordel, omringd door schitterende bossen. Ons vakantie woning ligt op een perseel van 1350 m² en heeft een uitzicht op het fraaie 10 ha grote stuwmeer. U kunt daarin zwemmen, vissen, varen of waterskiën of gebruik maken van de grote groenweides en zonnestrandjes aan de oevers van het stuwmeer. In de wijde omgeving is zeer veel te zien op cultureel gebied. Historisische vakwerksteden, legendarische burgten en sloten en levendige musea. Voor de kinderen zijn er vele attracties met veelzijdige mooie themaparken. Voor Golvers, is Hessen een Walhallaer er zijn maar liefst 37 schitterende Golfbanen. Ook wandelaars, nordic walkers,fietsers, mountainbikers, joggers en andere sporters hebben alle mogelijkheden om sportief aan hun trekken te komen. Kortom er is voor iedereen in vele opzichten genoeg vertier.

Bij voldoende sneeuw kunt u langlaufen. Skieen kunt u op 10 km afstand bij de Eisenberg (656 m) of bij de Wasserkuppe met 5 skiliften op 50 km. (950 m)